We kijken er naar uit om elkaar weer te ontmoeten en nodigen je graag uit voor de SPAR inspiratiedag (de nieuwe naam voor de SPAR formuledag) die plaatsvindt op woensdag 2 november van 10.30 tot 18.00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Vanaf 9.30 uur staat de koffie voor je klaar!

We hebben een attractief programma voor je in petto. We blikken terug op 2022 waarin er heel veel nieuwe ontwikkelingen op ons af kwamen. We lichten de concrete commerciële plannen voor 2023 toe, passend bij de route naar King of Convenience. Daarnaast wordt er een uitgebreide presentatie gegeven over de nieuwste winkel 3.0c, met de c van extra veel convenience.

We staan stil bij ‘werkgeluk’, het onderwerp dat steeds belangrijker wordt in de krappe arbeidsmarkt. Robert Urgurt en Joep van Deudekom, het presentatieduo dat bekend is van populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut, nemen ons mee in ‘hoe we als ondernemers succesvol blijven in onzekere tijden’. Met een beetje humor én inhoud, gegarandeerd 100% tjakkavrij. 

Aanmelden of afmelden kan op de pagina 'aanmelden'.
We verzoeken je vriendelijk om dit voor maandag 21 oktober te doen.

We zien je graag op 2 november!

Met vriendelijke groet,

John, Geeske, Pim, Marie-José en Bas

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren