Ja, ik wil meedingen naar zo'n fraaie Ring! Graag schrijf ik mijn sponsorcase in voor de SponsorRingen editie 2022.

Na inschrijving komt je case in aanmerking voor mededinging in één van de vier categorieën voor sponsorcases (je maakt kans op een SponsorRing) en/of één van de vijf specialismen (je maakt kans op een SpecialismeRing). Je kunt per case inschrijven voor:

. één sponsorcase categorie (kosten € 325,-)
. één sponsorcase categorie plus één specialisme (kosten € 495,-)
. één specialisme (kosten € 175,-)
. twee specialismen (kosten € 350,-).

Voor de specialismen staan hieronder ook vragen ter motivatie vermeld. We vragen je deze direct of op een later moment (maar uiterlijk op maandag 23 januari 2023) in te vullen. Je kunt via je bevestiging per e-mail namelijk altijd gemakkelijk terugkeren naar je inschrijfformulier. Voor de sponsorcase is er een uitgebreider motivatieformulier, waarvoor je in je bevestigingsbericht een link ontvangt. Let ook hierbij op de deadline van 23 januari 2023!

NB. Bekijk voor je inschrijving hier de omschrijvingen per sponsorcase en specialisme zodat je voor de juiste categorie inschrijft. Genoemde inschrijfkosten zijn excl. btw.

STAP 1 - Vul je contactgegevens in

STAP 2 - Kies voor welk onderdeel/welke onderdelen je je case wilt inschrijven

Motiveer hieronder waarom je case in aanmerking komt voor een SpecialismeRing (nb. je kunt dit ook later invullen, maar doe dit uiterlijk 23 januari 2023. 

Motiveer hieronder waarom je case in aanmerking komt voor een SpecialismeRing (nb. je kunt dit ook later invullen, maar doe dit uiterlijk 23 januari 2023). Motivatie voor het meedingen in één van de categorieën sponsorcase vragen we je te doen via een ander, uitgebreider formulier. 

Motiveer hieronder waarom je case in aanmerking komt voor twee SpecialismeRingen (nb. je kunt dit ook later invullen, maar doe dit uiterlijk 23 januari 2023). 

SPECIALISME 1:

SPECIALISME 1:

SPECIALISME 2:

SPECIALISME 2:

STAP 3 - Afronding inschrijving en betaling

€ 325,00

Totaal: € 325,00

Exclusief € 68,25 BTW. (€ 393,25 incl. BTW)