Dankzij onze sponsor Push braces kan het uitreiken van de Prijs voor Sportgeneeskunde wederom geagendeerd worden tijdens dit event. En daar zijn we trots op!

 

Met de Prijs voor Sportgeneeskunde biedt de VSG van oudsher een extra stimulans aan personen die zich via wetenschappelijk onderzoek inzetten voor de sportgeneeskunde. Daarnaast is de jaarlijkse uitreiking tijdens ons congres een uniek platform om je met deze laatste wetenschappelijke inzichten in de kijker te spelen.

Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde bestaat uit twee categorieën:

  1. Beste Proefschrift
  2. Beste Wetenschappelijk artikel

In de categorie Beste Proefschrift zijn er drie geldbedragen te winnen ter waarde van € 2.000,-, € 500,- en € 250,-. Voor het Beste Wetenschappelijk artikel is een geldprijs beschikbaar van € 500,-.

Proefschriften met praktische relevantie voor de sportgeneeskunde die in 2021 zijn gepubliceerd/geaccepteerd én nog niet eerder hebben meegedongen, dienen vóór 1 mei 2022 aangemeld te zijn via het inschrijfformulier.

De inzending is pas definitief als we vóór 1 mei 2022 ook vijf hardcopy exemplaren van het proefschrift hebben ontvangen. De hardcopy exemplaren kun je sturen naar:

Vereniging voor Sportgeneeskunde
t.a.v. de Jury van de Prijs voor Sportgeneeskunde
Postbus 52
3720 AB Bilthoven

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Kelley Post kelleyp@sportgeneeskunde.com of 030-225 22 90.  

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren