BID Stimuleringsraad Lunch

Den Haag, 30 juni 2022 

Betreft: Persoonlijke uitnodiging: BID Stimuleringsraad Lunch 6 september 2022 te Wassenaar. 

 

Beste inspirator, 

  

Reeds vijftien jaar ontmoeten overheid en bedrijfsleven elkaar op de meest positieve dag van het jaar en laten wij ons inspireren door alle prachtige initiatieven die ons land rijk is. Mede dankzij jouw trouwe steun en toewijding en door deze verbinding te leggen tijdens meerdere Improvement Days per jaar is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een beweging voor samenwerking, inspiratie en kennisdeling. 

Wij blikken terug op een bijzonder 2021, waarin er veel positieve ontwikkelingen zijn geweest en BID niet meer weg te denken is in de Nederlandse samenleving, waar de BID Awards zeker aan hebben bijgedragen. Meer dan 35.000 mensen hebben gestemd op de verschillende categorieën. 

Diverse werkgroepen hebben baanbrekende initiatieven ontwikkeld op het gebied van voeding, werkgelegenheid, duurzame mobiliteit, klimaat en educatie, sport en bewegen .We zijn de afgelopen tijdveelvuldig positief in het nieuws geweest, waardoor we meer dan ooit worden gezien als aanjager van verschillende initiatieven, zeker in deze turbulente tijd. Wij genieten nog na van het succesvolle BID Maatschappelijk Heldengala, de BID Ultimate Experience Day en het succesvolle Tv-programma van de AVRO TROS, de Wereld van Morgen. 

Ook in 2022 zal BID een belangrijke bijdrage leveren aan het samenbrengen en uitlichten van positiviteit, ondernemerschap en samenwerkingen. Dit jaar zal in het teken staan van het versterken van ons BID netwerk, om zodoende nóg meer waardevolle contacten, ideeën en acties te realiseren. 

Een bijzonder project is om komende jaren te werken aan de school van de toekomst in Den Haag Zuid West waar veel partners bij betrokken zijn. Ook de BID Collective waarbij belangrijke impulsen worden gegeven aan de voedingsindustrie is van groot belang voor onze samenleving.  

Samen met de partners willen wij ons BID netwerk laten groeien en onze projecten-kalender meer met elkaar gaan delen. Wellicht heb jij een relatie in gedachten die hierin een waardevolle bijdrage zou willen leveren?  

 

Graag ontvangen wij u op dinsdag 6 September 2022 vanaf 11.30 uur in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar, om daarna te lunchen en eindigen omstreeks 14.30.

Aanmelden kan via deze website onder het kopje "Aanmelden"

 

 

Met Positieve groet,

 

Secretariaat

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren