Ga je ook (weer) mee?

Vorig jaar hadden we een hele fijne, inspirerende, energieke studiereis naar de Sponsorship Mastery Summit in Chicago, één van de grootste steden van Amerika gelegen aan Lake Michigan. Ook dit jaar vindt de Summit in Chicago plaats en met Sponsorreport organiseren we een korte studiereis hierheen. De reis omvat het congres met interessante keynotes en deelsessies. We vullen dit aan met programma-onderdelen die exclusief zijn voor onze groep en veel interactie tussen de deelnemers.

Sponsorship Mastery Summit
De Sponsorship Mastery Summit is kleiner en exclusiever van opzet dan de eerdere IEG-congressen die in Chicago plaatsvonden. Het is dan ook een overzichtelijk congres met een diversiteit aan thema en sprekers. Centraal thema dit jaar is Sponsorship Reimagined.

De summit heeft veel workshops en deelsessies. Keynote sprekers dit jaar zijn Kevin Griffin, prijswinnende songwriter, producer & artiest én Mindy Scheier, oprichter van Runway of Dreams Foundation (gericht op inclusie van gehandicapten via mode en beauty).  

 

Inmiddels aangekondigde andere sprekers zijn:

Sponsorreport organiseert naast de deelname aan de Summit ook speciale programma-onderdelen voor alleen de groep, zoals een diner en een bezoek aan een sportwedstrijd of culturele instelling. 

Datum & locatie
De studiereis vindt plaats van dinsdag 1 oktober tot en met zaterdag 5 oktober 2024. De locatie voor het congres en het verblijf is het luxueuze JW Marriot Chicago in downtown Chicago.  


Schrijf je nu in en betaal tot 1 juni  € 4.650,- in plaats van €4.950,-!