Praktische informatie


Vluchtgegevens
Heenreis (zondag 25 september 2022): Amsterdam - Billund KL1347 vertrek 16:45 uur / aankomst 17:50 uur
Terugreis (donderdag 29 september 2022): Kopenhagen - Amsterdam KL1132 vertrek 16:25 uur / aankomst 17:50 uur


Hotels
Tijdens de studiereis overnachten we in drie hotels.

De kamers van het City Hotel Oasia hebben een klassiek Scandinavische inrichting met lichte houten vloeren. Ze beschikken allemaal over luxe bedden van Hästens en een eigen badkamer. 

Het designhotel beschikt over een fitness ruimte en gratis WiFi in het hele hotel, ook kun je er de hele dag door genieten van gratis thee en koffie in de lounge. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv inclusief chromecast. 

 

De hotelkamers in Hotel Odeon zijn voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning, een bureau en eigen badkamer met een haardroger. De accommodatie biedt een businesscentrum en gratis WiFi. 

 

Alle kamers van het Nyborg Strand hebben een televisie, een bureau en een eigen badkamer. Er zijn koffie- en theefaciliteiten op elke kamer. Je kunt trainen in het goed uitgeruste fitnessruimte in het hotel of biljarten of jeu de boules spelen. De tuin beschikt over een puttinggreen en in de zomer is er een kinderspeeltuin. In het gehele hotel is er WiFi aanwezig. 

De spa van het hotel biedt een sauna, een hot tub en een regendouche. Het is ook voorzien van een koudwaterbad, een ontspanningslounge en voetbaden.


Prijs en overige informatie
De kosten voor deelname aan de Studiereis Dynamische Schooldag Denemarken bedragen € 2.695,-. Het deelnamebedrag is inclusief vluchten met KLM (op basis van economy class), ruimbagage (maximaal 23 kg), hotelkamer met ontbijt, alle in het programma omschreven lunches en diners, transfers en overige in het programma genoemde activiteiten. Voor eigen rekening zijn het diner op maandagavond en persoonlijke kosten (zoals drankjes in de bar of gebruik van de minibar in het hotel). Prijzen zijn gegarandeerd tot 20 mei 2022. Na 20 mei 2022 zijn de tickets op aanvraag en kan er een toeslag worden berekend boven op de deelnameprijs indien de ticketprijs is gestegen.