Aanmelden

Met dit formulier meld je je aan voor Drive-in #2 van Club DDD op donderdag 7 juli 2022. 

Deelname staat alleen open voor Drivers en partners van Driving Dutch Design.  
 
Betalen gebeurd via IDEAL. Na afronding van je betaling ontvang je een bewijs van je aanmelding en een factuur. Kan of wil je geen gebruik maken van IDEAL, neem dan contact met ons op via club@drivingdutchdesign.nl voor het ontvangen van een factuur.
Er worden in dat geval € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Super leuk dat je er bij bent!

Jouw story

Drive-in #2 staat in het teken van The Battle of the Souls.


Voor het programma zijn we nog op zoek naar Drivers met bijzondere cases of verhalen over deze eeuwige strijd van veel creatieven tussen interessant werk maken en geld verdienen, tussen culturele waardering en een goed belegde boterham, tussen passie en pecunia.

Misschien heb jij een interessante case, voorbeeld of verdienmodel dat je met ons wilt delen?

Kosten

We starten de bijeenkomst om 11.30 uur en ronden om 18.00 uur af. Het ticket kost € 37,50. Dit bedrag is inclusief de catering van een lichte lunch tijdens het middagprogramma én een drankje aan het einde van het programma. Het is exclusief transactiekosten en btw.

Annuleren

Annuleren kan kosteloos* tot 23 juni 2022. In verband met de kosten die wij dan al hebben gemaakt is annuleren vanaf die datum helaas niet meer mogelijk. (* exclusief transactiekosten)

In het geval wij om wat voor reden dan ook genoodzaakt zijn om de bijeenkomst te annuleren, worden de kosten voor deelname gerestitueerd.

€ 37,50

Totaal: € 0,00

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren