16 november 2022

The  GREAT  Risk  Reset

De afgelopen 2-3 jaar hebben in het teken gestaan van vele impactvolle gebeurtenissen of thema’s die thans nog meer ook de komende periode in de belangstelling zullen blijven staan, zoals corona, verdergaande digitalisering en klimaatverandering. Daarnaast zijn er ook diverse thema’s waarvan de verwachting is dat die de komende jaren meer op de voorgrond zullen komen en meer impact op ons werk en ons leven zullen gaan hebben, zoals het steeds breder beschikbaar zijn van aanvalstechnieken, robotisering en deepfakes. 

Deze gebeurtenissen en thema’s hebben ook een (sterke) link met informatiebeveiliging en daarmee met het belang om de risico's die daarmee gepaard gaan en daaruit voortvloeien zoveel mogelijk te mitigeren. Denk hierbij aan risico’s omtrent remote werken, complexere ransomware-aanvallen, toegenomen afhankelijkheid van clouddiensten en meer tekorten aan cybersecurity specialisten of middelen door grondstoftekorten. Tegelijkertijd zien we dat overheden en toezichthouders de wet- en regelgeving (o.a. NIS2) verder aanscherpen om de maatschappij te beschermen tegen deze risico's. Al met al is de tijd rijp voor het derde IT-Risk Event!

 

Dit congres staat in het teken van de hedendaagse risico's waar organisaties mee geconfronteerd worden. Het programma start met een aantal keynotes, en is daarna opgedeeld in de volgende vier hoofdstromen:

  • IT Risk
  • Supplier Risk
  • Corporate Risk
  • Emerging Risk

Elk van de hoofdstromen bevat verschillende seminars van topsprekers en jij bepaalt zelf welke je bijwoont! Op de programmapagina vind je alle namen van sprekers terug.

Gedurende de dag is er voldoende tijd om sprekers en overige deelnemers te spreken tijdens de breaks, lunch, borrel en diner.

Het ISACA Risk Event richt zich onder andere op (IT) Risk Managers en Risk Consultants, Security/Privacy en Cyber specialisten, IT- Auditors, CIO’s, (Senior) Management, Thought leaders in organisaties, Business informatie managers, Application managers, Project- en servicemanagers en Consultants in de IT branche.

Mis dit event niet en meld je aan.

Deelname aan het event geeft recht op 6 CPE punten.

We stellen het zeer op prijs als u het event promoot via onderstaande social media met de hastag #RiskReset22


Dit congres wordt georganiseerd in samenwerking met 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren