Programma

29 juni 2023

13:00 - 16:00

Informatie over bij- en nascholing 

Mbo- en hbo opleiders zijn aanwezig om vragen over bij- en nascholing te beantwoorden rondom de onderwerpen zorgtechnologie en digivaardigheden.

13:00 - 16:00

Digiwerkplaats Rijnmond

Digiwerkplaats Rijnmond is aanwezig om informatie te geven over digitalisering van zorgorganisaties ten aanzien van ondernemerschap. Hoe zet je sociale media in om jouw doelgroep te bereiken, hoe weerbaar ben jij tegen hackers enz.

Digiwerkplaats Rijnmond

13:15 - 13:30

Digikoffer

Uitleg over de Digikoffer

13:30 - 14:15

Workshop De thuiszorg heeft jouw veranderkracht nodig!

Jij hebt je ogen en oren open als het gaat om goede ideeën en kansen in je team. Je ziet wat er niet zo lekker loopt en wilt dat graag veranderen. Je bent enthousiast en vindt het leuk om lekker aan de slag te gaan. Soms vraag je je af hoe je zo’n verandering nou echt goed aanpakt.

In het Verbeterlab van Conforte Innovatielab (confortelab.nl) ontwikkel je verandervaardigheden met tips, theorie en oefeningen, zodat jij als veranderaar alle tools hebt om aan de slag te gaan binnen jouw team. 

Tijdens de workshop maken wij samen een start. Jij kunt veranderingen zelf voor elkaar krijgen, jij bent de expert in jouw baan. En wij kunnen jou ondersteunen om dat voor elkaar te krijgen. 

 

14:30 - 15:00

Virtuele thuiszorg door Mobile Care

VirtueleThuiszorg (een onderdeel van MobileCare) is een dienst waarbij iedere zorgvrager op aangeven van de zorgverlener gebruik kan maken van een breed scala aan digitale hulpmiddelen. Daarbij heeft men recht op alles, maar krijgt men wat men nodig heeft. Alle inzet van hulpmiddelen moet een doel dienen vanuit de gedachte van positieve gezondheid en een holistische blik, waarbij de eigen regie en zelfredzaamheid van de zorgvragers centraal staat.

Tijdens de workshop wordt meer uitleg gegeven wordt over het pakket 'VirtueleThuiszorg' en wat dit betekent en kan opleveren voor zorgorganisaties.

 MobileCare — Liever veilig en gezond thuiswonen (mobile-care.nl)

 

15:00 - 15:30

Workshop financiering en subsidies

Vliegwiel geeft een online workshop over financiering en subsidiemogelijkheden ten aanzien van zorgtechnologie.

Vliegwiel, aanjagers van digitale transformatie in de zorg (vliegwielcoalitie.nl)