Tim Hofman in gesprek met studenten UM en Zuyd Hogeschool

Woensdag 5 oktober van 14u30-15u30

Programmamaker Tim Hofman is op woensdag 5 oktober te gast bij een nieuwe Zuyd Talks-sessie in Maastricht. Tim gaat in gesprek met studenten over studentenwelzijn: ervaringen uitwisselen over hoe het is student te zijn in 2022. Onderwerpen als studentenleven post-corona, eenzaamheid & verbinding, prestatiedruk (en de positieve en negatieve invloed van social media), het doorbreken van taboes en het pakken van regie over je eigen leven komen aan bod.

Tim Hofman staat bekend als een bevlogen en geëngageerd persoon die zich in zijn programma’s zoals BOOS op actuele, sociaal-maatschappelijke thema’s richt, die jongeren sterk aanspreken. 

De Zuyd Talks-sessie in Maastricht is bedoeld voor studenten van Universiteit Maastricht en Zuyd. De toegang is gratis en aanmelden is verplicht. 

 

Praktische info: 

Datum: 5 oktober
Tijdstip: 14.30 – 15.30
Locatie: Zuyd Hogeschool, Conservatorium Maastricht
            Bonnefantenstraat 15 Maastricht

Wat breng je mee? UM kaart en bevestigingsmail

 

Om je correct in te schrijven is het belangrijk dat je bij de aanmelding gebruik maakt van je UM mail adres en studentennummer. Na inschrijving krijg je een mail ter bevestiging. Vergeet zeker deze mail en je UM kaart niet mee te nemen naar het event.