Haal het maximale uit je sporters tijdens de verlengde lockdown zodat ze straks in vorm aan de wedstrijden kunnen beginnen! 

Thuis trainen
De huidige lockdown stelt sporters en coaches nog steeds voor de nodige uitdagingen. Hoe kunnen we actief en in vorm blijven, nu sportverenigingen en sportscholen dicht zijn? In de eerste lockdown heeft Richard Louman samen met zijn team van Strength & Conditioning coaches van TeamNL fysieke trainingsprogramma’s voor allerlei sporten ontwikkeld. 
Mede dankzij deze programma’s konden de Nederlandse topsporters hun trainingen weer snel en verantwoord hervatten na het einde van de beperkingen. In deze sessie deelt hij zijn ervaringen, zodat jij je sporters kunt aangeven hoe ze ook thuis fit en in vorm kunnen blijven en je ze nog beter kunt aansturen en begeleiden. Uiteindelijk is natuurlijk het doel om in een zo goed mogelijk vorm als mogelijk straks weer aan de wedstrijden te kunnen beginnen. Het is na de eerste lockdown bewezen dat sporters die behoorlijk hebben doorgetraind minder problemen hadden om weer op te starten.

Praktische tips
Deze inspiratie sessie geeft je suggesties om je sporters letterlijk in beweging te brengen, te houden en geeft vele voorbeelden. Zowel waar het gaat om variatie in trainingen als om nieuwe & andere manieren van trainen die zowel leuk als praktisch zijn. Ook andere aspecten van trainen op afstand en digitale vormen van training komen aan bod. Je krijgt geen uitgewerkt trainingsschema voor jouw team of specifieke sport. Wat je wel krijgt is inzicht in wat er allemaal wél kan vanuit huis, veel inspiratie en de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan een expert. Richard Louman is performance manager Strength & Conditioning bij TeamNL en werkt als Strength & Conditioning
coach met de topsportprogramma’s shorttrack en waterpolo dames.

Korting voor leden NLcoach!
Prijs voor deelname aan de Intervisie Sessie bedraagt € 35,- voor NLcoach leden en € 65,- voor niet NLcoach leden. Schrijf nu in!  


NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap