Kalibratiesessie (focus op eindassessment afstudeerstage jaar 4)

Ben je een ervaren assessor en wil je je vaardigheden opfrissen en afstemmen met mede-assessoren? Dan kun je je aanmelden voor een online kalibratiesessie. Om als assessor bekwaam te blijven is het advies één keer per studiejaar een kalibratiesessie bij te wonen. 

Kalibratiesessie (focus op eindbeoordeling stage jaar 2 en 3)

Ga je beoordelingen van tweede- en derdejaars stagiaires doen? Dan kan je je aanmelden voor een online kalibratiesessie. Tijdens deze kalibratie gaan we met elkaar in gesprek over de interpretatie van de criteria en kritische beroepssituaties én bespreken we de beoordelingsprocedure.

Assessorentraining eindassessment
Ga je dit studiejaar voor het eerst als praktijk- of docentassessor deelnemen aan een eindassessment? Schrijf je dan in voor de assessorentraining eindassessment. De voorbereiding van deze training bestaat uit een e-learning (+/- 3 uur) die je ontvangt na inschrijving. De training zelf beslaat één dagdeel en is gericht op bewustwording van de competenties en het ontwikkelen van de rol als assessor. Er wordt in een groep geoefend met de voorgeschreven methode en het hanteren van de procedure. (voorwaarde: minimaal hbo(-v) opgeleid)