Over het evenement​​​​​​​​​​

Van 15 januari tot en met 26 januari organiseert IVG de Vitale Weken. 

We starten op Blue Monday en zetten in 2024 de toon voor een gezond en positief begin. Met een gevarieerd programma richten we ons op het belang van vitaliteit, zowel op de werkvloer als in het persoonlijke leven.

Programma vol inspiratie

Om jouw vitaliteit een boost te geven, hebben we tal van boeiende, inspirerende en actieve workshops georganiseerd. Van slaap en voeding tot mantelzorg en rouw. Daarnaast bieden we fysieke én ontspannende activiteiten aan. Als kers op de vitaliteitstaart hebben we op woensdag 17 januari een bijzondere gast in huis. Professor Erik Scherder, de bekende hersenwetenschapper, geeft een lezing geven over stress, vitaliteit en de hersenen. 

We nodigen je uit om deel te nemen aan een of meerdere activiteiten. Geef je op vóór donderdag 11 januari en vergeet niet de tijden van de activiteiten in je agenda te zetten. Vanaf donderdag 11 januari ontvang je een agendabevestiging via Outlook voor de door jou gekozen activiteiten.

We kijken ernaar uit om samen met jou de IVG Vitale Weken tot een succes te maken!

Uitgelicht: Professor Erik Scherder

Woensdag 17 januari 2024

10.45 - 12.15 uur RS.00.340

Lezing: Stress, vitaliteit en de hersenen

Professor Scherder is expert op het gebied van neuropsychologie en bewegingswetenschappen. In deze lezing zal hij ons meenemen in de vraag: hoe houden we onze hersenen gezond?

Programma​

Sprekers en begeleiders

Met activiteiten van

Locatie

Instituut voor Gezondheidszorg

Rochussenstraat 198

3015EK Rotterdam