Cursus Voeding en Sport

Leerdoelen:

In deze tweedaagse cursus zal worden ingegaan op de huidige stand van zaken qua wetenschappelijke kennis over voeding en vochtopname in verschillende sportsituaties en bij verschillende takken van sport. Daarnaast zal er specifiek aandacht worden besteed aan het optreden van maagdarmklachten bij sporters en de preventie respectievelijk de behandeling daarvan. Naast uitgebreide aandacht voor de wetenschap, wordt in de cursus ook ingegaan op de praktijk van te geven voedingsadviezen aan sporters.

 

Data


donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022

Voor wie

Aios sportgeneeskunde (3 en 4e jaars), sportartsen en overige artsen. Deze cursus maakt deel uit van het verplicht cursorisch onderwijs in het kader van de opleiding tot sportarts.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor sportartsen, huisartsen

Certificaat


Je ontvangt aan het einde van de cursus een certificaat.

Kosten

De prijs voor deze cursus inclusief lunches en cursusmateriaal bedraagt € 795,--.

Locatie


Management School of Maastricht in Maastricht

Direct aanmelden

Docenten

 

Parkeren en Overnachting

Voor een overnachting kunnen wij u Apart Hotel Randwyck te Maastricht aanbevelen. Reserveren kunt u via nummer 043-361 6835.
De kosten voor de overnachting zijn voor uw eigen rekening.

De Maastricht School of Management is bijzonder goed bereikbaar met de trein (station Maastricht Randwyck). Mocht u toch beslissen met de auto te willen komen, dan maken wij u erop attent dat er beperkte mogelijkheden tot (betaald) parkeren zijn.

 

 

Programma

Aanmelden

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren