Deelnemer? We hebben je inmiddels het werkboek voor de tweede sessie toegestuurd per e-mail. Neem svp contact op als je deze niet hebt ontvangen. Woensdag 21 april in de ochtend ontvang je per e-mail de kijk-link. Vragen? Bel 06 22 544 644 (Kim van der Haar, Team NLcoach)

Inhoud
We kijken met elkaar uit naar het nieuwe sportseizoen. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar kun je nu alvast mee starten!  

Bij de voorbereiding gaat het om een stuk zelfkennis (wie ben je als coach?), kennis van je team (wie zijn je sporters?) en een concreet doel (waar wil je met je sporters naartoe het komend seizoen?). In de twee interactieve avonden van het webinar komen relevante onderwerpen aan bod zoals:
. het in kaart brengen van je eigen persoonlijkheid en die van je sporters
. het helder krijgen van kwaliteiten en uitdagingen
. het stellen van doelen (voor jezelf en je team)
. het monitoren van deze doelen
. het ontwikkelen van een gezamenlijke teamcode.

Het webinar is gericht op het bieden van hele praktische informatie die jij als deelnemer direct in je eigen coach- of onderwijsomgeving kunt toepassen! De kennis die je opdoet biedt namelijk meteen inzicht in hoe jij als coach opereert en functioneert.

Voorafgaand aan de eerste avond ontvang je een aantal werkbladen die je zelf én door je sporters kunt laten invullen. Deze input wordt tijdens het webinar in groepjes besproken.

Leerdoelen
Na het volgen van het webinar heb je:
. inzicht in theorieën, recent onderzoek en praktische tools gericht op zelfkennis en kennis van je sporters in relatie tot voorbereiding op het seizoen vanuit (sport)psychologie, sportwetenschappen en pedagogiek
. inzicht in het stellen van doelen en manieren van opstellen en toepassen
. inzicht in het monitoren van gestelde doelen (inclusief zelfreflectie en motivatie)
. inzicht in het belang van een teamcode en hoe je deze met je sporters kunt opstellen

Kortom, als deelnemer aan het webinar krijg je veel informatie, kennis en tools over wie jullie zijn, waar jullie naar toe willen en op welke manier jullie daar willen komen. Belangrijke bagage de je nodig hebt om het seizoen goed te starten! 

Leren Presteren
Het webinar is gebaseerd op een deel van het in september 2020 verschenen boek van Afke van de Wouw, Leren Presteren. Jeroen Otter (Bondscoach shorttrack) zegt het volgende over het boek: "Leren Presteren onderscheidt zich van vele andere sportgerelateerde boeken op twee cruciale onderdelen. Ten eerste, Afke van de Wouw gaat in dit zeer toegankelijk geschreven boek direct op haar doel af. Ten tweede passeert het gehele sportjaar, de oriënterende fase in het begin van het seizoen tot aan de, nog steeds belangrijke periode die volgt ná de laatste wedstrijd. Met Leren Presenteren ontwikkel je belangrijke skills die je misschien nog niet beheerst en anders worden jouw skills nog eens flink aangescherpt." 

Je kunt het boek eenvoudig bij je inschrijving bestellen via het inschrijfformulier en ontvangt dan bovendien 10% korting op de prijs van het boek. 

Prijs
De prijs voor deelname bedraagt € 80,- voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 135,-. Prijzen zijn exclusief btw. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met 12.000 leden. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/