VSC-bezoek Museon-Omniversum

 

Welkom VSC-collega's!

Het bruist in Den Haag! Het onlangs vernieuwde Museon-Omniversum verwelkomt graag alle VSC-collega's op 26 september a.s. vanaf 13:30 uur voor een uitgebreid bezoek aan het museum.

Je hoort meer over de fusie, communicatie en educatie. Daarna kun je tijdens een bezoek aan de nieuwste tentoonstelling One Planet NOW! in gesprek met de makers hiervan. Geniet aansluitend van een drankje met de VSC-collega's ter afsluiting van de dag tijdens de borrel.

Ben je ook nieuwsgierig naar One Planet Dome? Kom dan wat eerder en verwonder je vanaf 13:00 uur tijdens een filmvertoning over vulkanen in het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux!

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 19 september.

Fusie en opening

Op 1 januari 2022 zijn het Museon en grootbeeldfilmtheater Omniversum officieel gefuseerd. Samen willen zij de bezoekers informeren over duurzaamheid, maar ook aansporen tot actie. Met de One Planet Dome, One Planet Expo en One Planet NOW!, dat in april van dit jaar geopend werd door door minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten, richt het museum zich op de aarde, mens en duurzame wereld.

SDG's en actie

Vanuit de fascinatie en liefde voor de aarde zet het vernieuwde Museon-Omniversum collectie, kennis, programmering en netwerk in om grote mondiale uitdagingen op de agenda te zetten en voor zo veel mogelijk mensen concrete handelingsperspectieven te bieden. Met als uitgangspunt de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Dit doen ze door te inspireren, van elkaar te leren en samen te werken. Museon-Omniversum roept iedereen op om zich aan te sluiten bij One Planet en om mee te helpen om de planeet en alles wat erop leeft te beschermen.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren