VSC-directeurendiner 2021

Het VSC directeurendiner vindt plaats op 7 oktober 2021 bij het Spoorwegmuseum. Wij zien er naar uit om u allen te treffen vanaf 17:00 uur in Utrecht. Met het directeurendiner hoopt de VSC de onderlinge banden aan te halen en uitgebreid ruimte te bieden voor onderling gesprek en uitwisseling.

U kunt rekenen op een avond met borrel, gesprekken o.l.v. moderator, theatermaker en presentator Lucas de Man, een lezing van Vincent Icke: tussen waarheid en wetenschap, muziek van Shakuar, lekker eten en goed gezelschap van ons, elkaar en een aantal zorgvuldig gekozen tafelgasten uit de wetenschappelijke wereld.

We vragen dit jaar voor het eerst een financiële bijdrage van €75 voor deelname aan het directeurendiner, zoals in het VSC-jaarplan van 2020 aangekondigd*.

In verband met de continu veranderende coronamaatregelen werken we achter de schermen met een aantal scenario's. Details over het programma ontvangt u daarom enkele dagen van te voren per mail. Update: we werken volgens de nieuwe maatregelen met de CoronaCheck-app. Vergeet dus niet deze app en uw ID bewijs mee te nemen. 

* De bijdrage van  €75 vertegenwoordigt de persoonsgebonden kosten van het diner en de drankjes. Mocht specifiek deze bijdrage u weerhouden van deelname, neem dan contact met ons op.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren