Welkom

Voor 2020 stond er de viering van 25 jaar VTvO op de agenda in het prachtige Mooirivier te Dalfsen. Deze mijlpaal vieren we dit jaar alsnog graag samen met u op dezelfde locatie, want we kunnen niet wachten om elkaar weer fysiek te ontmoeten!

Op vrijdag 12 november 2021 wordt de OK-dag georganiseerd. Na de OK-dag nodigen wij u van harte uit voor een heerlijk diner met aansluitend een jubileumfeest! Op zaterdag 13 november 2021 wordt het VTvO Congres georganiseerd met zeer interessante sprekers en een inspirerend intermezzo.  

Het VTvO congres heeft dit jaar als thema 'Auxiliary tools in fixed appliances'. Binnen dit thema is er dit jaar gekozen voor drie sprekers. We starten op zaterdag 13 november met de registratie en ontvangst, waarbij u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een heerlijke lekkernij. Vervolgens maken we kennis met de sprekers van de dag; Dr. Peri Colino, Drs. Jan Cleyndert en Drs. Nico van der Werff. 

Beide dagen (OK-dag en het VTvO congres) worden - zoals u van ons gewend bent - aangekleed met voldoende pauze momenten met heerlijke smakelijke verrassingen, zodat u de mogelijkheid heeft om bij te praten met bekenden en kennis te maken met nieuwe collega’s en de aanwezige sponsoren.

We hopen u van harte welkom te heten en kijken uit naar plezierige en leerzame dagen!


Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter VTvO

LET OP: de OK-dag op vrijdag 12 november is alleen voor OK-geregistreerde deelnemers!