Webinar European CAse Study Alliance (ECASA)

Vrijdag 12 maart 9.30 tot 10.30 uur - Via TEAMSUw bedrijf wordt ongetwijfeld geconfronteerd met veel vraagstukken. Onderwerpen waarover u vroeger uw gedachten eens kon laten gaan of een onderzoek aan kon wijden. Maar de thematiek is complexer en vraagt sneller om antwoord. Studenten leren met deze situatie om te gaan. Voor hen zijn case studies een goed middel om onder druk en vanuit meerdere invalshoeken te leren. Tegelijkertijd zijn cases ook voor een bedrijf zelf een middel om te reflecteren en te innoveren.  

Bedrijven helpen vraagstukken op te lossen
Ons doel is meer bedrijven uit de regio Rotterdam aan ons binden via case studies en hen vooruit te helpen met hun vraagstukken via de case-methodiek. Waarschijnlijk zijn er onderwerpen bij uw bedrijf die zich uitstekend lenen voor een case. Dat is niet alleen interessant onderwijsmateriaal, maar levert uzelf nieuwe inzichten en profileert uw bedrijf naar studenten.  

Online seminar 
Wij nodigen u graag uit om meer te horen over de effectiviteit van case studies voor leren en innoveren. We organiseren, in het kader van de European CAse Study Alliance (ECASA), een online seminar op 12 maart van 9.30 tot 10.30 uur. Dan gaan we in op onze case-methodiek en presenteren we enkele voorbeelden van samenwerkingen met bedrijven. Wij stellen het op prijs als u wilt deelnemen.