Aanmelden Week van het Werkplezier 2022

De registratie voor de Week van het Werkplezier 'Maak werk van je vitaliteit' is gesloten. Indien je een wijziging wilt doorgeven in je inschrijving of een vraag hebt, mail dan naar registratie@bureaumk.nl.

Geef je hieronder op voor de verschillende sessies. Per dag heb je een keuze uit verschillende activiteiten. Kijk op de website WeekvanhetWerkplezier voor meer informatie of klik hier voor het volledige programma en aanbod.

Leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste reacties zijn op het programma voor de Week van het werkplezier. Het aantal inschrijvingen is overweldigend! Op dit moment zijn er al veel workshops volgeboekt. We zijn aan het kijken hoe we het programma kunnen uitbreiden zodat we nog meer collega’s een plek kunnen.

Indien een activiteit vol is, kan je per dag aangeven dat je op de wachtlijst geplaatst wilt worden met voorkeur voor activiteit. Daarbij hanteren we volgorde van aanmelden voor de wachtlijst.
Indien je een wijziging/afmelding hebt, kan je ook per mail contact met opnemen via registratie@bureaumk.nl

Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

De Rijksoverheid hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam en zorgvuldig om met je gegevens. De door jou verstrekte gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en zullen uitsluitend worden gebruikt om je te informeren over de Week van het Werkplezier. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het insturen van dit formulier ga je er afhankelijk van je antwoorden mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door de Rijksoverheid om je te informeren over de Week van het Werkplezier.

Voor meer informatie over privacy en jouw rechten verwijzen wij je naar de privacyverklaring.

Heb je vragen over de registratie voor de Week van het Werkplezier 2022, neem dan per mail contact op via registratie@bureaumk.nl

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren