‘Wij maken Soest(erberg) elke dag mooier’ evenement! 

Jullie inspanningen en die van anderen binnen Soest en Soesterberg zorgen ervoor dat het wonen en werken in onze gemeente elke dag een beetje beter en mooier wordt. Iets om trots op te zijn met elkaar!

Als gemeente zijn we er erop uit om de initiatieven die er zijn, zo goed mogelijk te ondersteunen. Hoe we dat doen, laten we graag afhangen van jullie specifieke vraag, behoefte en plannen voor het komend jaar. Het kan ook zo zijn dat initiatieven elkaar juist sterker kunnen maken en gemeentelijke bemoeienis helemaal niet nodig is. Om daar achter te komen, nemen wij nu het initiatief om elkaar te ontmoeten. Om elkaar beter te leren kennen, te versterken en van elkaar te weten wat er op de agenda staat voor een nog mooier Soest en Soesterberg in 2023 en verder.

Meld je aan voor de ‘Wij maken Soest(erberg) elke dag mooier’ bijeenkomst op 19 april a.s. bij Zalencentrum de Rank

Voorbereiding voor en programma van het evenement:

  • Deel in een 2 minuten-pitch met de andere initiatiefnemers wat jullie doen en neem daarvoor jullie activiteitenagenda voor 2023 mee
  • Maak kennis met de andere initiatieven en ontdek wat we elkaar te bieden hebben
  • Breng een vraag of uitdaging in en ontvang tips en adviezen van andere initiatieven
  • Geniet met elkaar van een heerlijk buffet

En, omdat wij vinden dat jullie het verdienen om op jullie Paasbest te laten zien wie jullie zijn, zorgen wij ervoor dat alle initiatieven door een professionele interviewer en fotograaf worden bevraagd en in beeld gebracht. Op die manier gaat iedereen met een eigen steengoed artikel en beeldmateriaal naar huis. Te gebruiken hoe en wanneer je wilt. Ter plekke is, indien gewenst, ook de mogelijkheid om in te schrijven voor plaatsing in de Soester Courant.

Zonder jullie is de bijeenkomst niet compleet, dus geef je snel op via deze link.

Tot 19 april!

Hartelijke groet,

Johan Simon en Fleur Meijers

Nieuwsgierig wie we nog meer uitgenodigd hebben? Kijk hier. Mist er volgens jullie een initiatief? Laat het ons weten via <mailadres>.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren