19 april: 

‘Wij maken Soest(erberg) elke dag mooier’ evenement! 

Jullie inspanningen en die van anderen binnen Soest en Soesterberg zorgen ervoor dat het wonen en werken in onze gemeente elke dag een beetje beter en mooier wordt. Iets om trots op te zijn met elkaar!

Als gemeente zijn we er erop uit om de initiatieven die er zijn, zo goed mogelijk te ondersteunen. Hoe we dat doen, laten we graag afhangen van jullie specifieke vraag, behoefte en plannen voor het komend jaar. Het kan ook zo zijn dat initiatieven elkaar juist sterker kunnen maken en gemeentelijke bemoeienis helemaal niet nodig is. Om daar achter te komen, nemen wij nu het initiatief om elkaar te ontmoeten. Om elkaar beter te leren kennen, te versterken en van elkaar te weten wat er op de agenda staat voor een nog mooier Soest en Soesterberg in 2023 en verder.

Meld je aan voor de ‘Wij maken Soest(erberg) elke dag mooier’ bijeenkomst op 19 april a.s. van 17:00 - 19:00 uur bij Zalencentrum de Rank.

Programma en benodigde voorbereiding:

  • Deel in een 2 minuten-pitch met de andere initiatiefnemers wat jullie doen en neem daarvoor jullie activiteitenagenda2023 mee
  • Maak kennis met de andere initiatieven en ontdek wat we elkaar te bieden hebben
  • Breng een vraag of uitdaging in en ontvang tips en adviezen van andere initiatieven
  • Geniet met elkaar van een heerlijk buffet!

En, omdat wij vinden dat jullie het verdienen om op jullie Paasbest te laten zien wie jullie zijn, zijn er tijdens het evenement een tekstschrijver en fotograaf aanwezig. Zij maken voor elk aanwezig initiatief een professioneel geschreven (social) media artikel met daarbij een mooie foto. Te gebruiken hoe en wanneer je wilt. Ter plekke is, indien gewenst, ook de mogelijkheid om in te schrijven voor plaatsing via de gemeentelijke media.

Zonder jullie is de bijeenkomst niet compleet, dus geef je snel op via deze link.

Tot 19 april!

Hartelijke groet,

Johan Simon en Fleur Meijers