Wintersportreis 2024

Afgelopen maart waren we voor het skiën, snowboarden en de andere winteractiviteiten met een groep van 100 collega's in Biberwier-Lermoos en het was geweldig! Daarom hebben we besloten in maart 2024 naar hetzelfde gebied en hotel te gaan. Ben jij er (weer) bij?

De Wintersportreis is van woensdag 6 maart tot en met zondag 10 maart 2024. Op deze website lees je alle informatie. Check ook de pagina FAQ.

Als je meegaat, kies je voor skiën, snowboarden OF de winteractiviteiten.

Als je gaat skiën of snowboarden kan je deelnemen aan de lessen of zelf op pad gaan. De eerste 2 dagen worden lessen gegeven aan beginners. Daarbij wordt onderscheid gemaakt of het je allereerste keer is of dat je al een beetje ervaring hebt. De groep wordt dus verdeeld in verschillende niveaus. Op dag 3 worden ook lessen aangeboden aan gevorderden om je techniek te verbeteren. Ter plekke kan je kiezen om hieraan deel te nemen.

Bij de pagina 'activiteiten' kan je zien welke winteractiviteiten worden aangeboden als je niet gaat skiën of snowboarden. Het uitgangspunt is dat je met alle activiteiten mee kan gaan. Mocht je iets niet willen of kunnen, dan kan je uiteraard de tijd naar eigen wens invullen. Het hotel heeft bijvoorbeeld ook een sauna, zwembad en fitnessruimte. Of ga heerlijk op het terras zitten in (hopelijk) de zon.

Kijk gerust rond op de website en neem bij vragen contact op met de organisatie.

Wij hebben er nu al zin in!

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren