Beste Studenten

Deze weken staat het thema ‘making en seeding’ centraal. En daarvoor hebben we op de donderdagen tal van workshops georganiseerd. Van deze workshops moet je er zes te volgen. In bijgaand aanmeldformulier kies je de zes workshops uit die jij wilt gaan volgen.

In de sways (Copy, Stilstaand Beeld, Bewegend Beeld en Audio) kunnen jullie lezen aan welk thema een bepaalde workshop is gekoppeld. Tevens is een korte beschrijving opgenomen wat je kan verwachten van de workshop. Zorg dat je die goed hebt doorgenomen, voordat je gaat kiezen. En kijk ook goed naar het thema of de thema’s waarbinnen je wilt ontwikkelen.

Binnen iedere workshop is er plaats voor 20 (soms 25 studenten). Houd rekening met het prinicipe vol=vol. Want zo werkt het wel. Je hebt in ieder geval tot zondag 2 oktober om je in te schrijven.

Blijkt dat er na 2 oktober nog plaats is in bepaalde workshops, dan communiceren we dat. Mocht hier nog een mooie mogelijkheid bij zitten om je blik op het werkveld te verruimen, dan kan je je hier nog voor inschrijven.

Veel plezier!
Agaath Iris, Kim, Komala en Marcel