Workshop: Het ontwerpen van ondernemerschapsonderwijs

Met behulp van een handboek en methode voor docenten
 

Donderdag 24 juni 15.00 tot 17.00 uur - Via TEAMS


De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor ondernemerschap en in het bijzonder voor de rol van onderwijs om Nederland weer ondernemend te maken. Het is niet voor niets dat de Koningin tijdens haar bezoek aan Hogeschool Rotterdam hierover in gesprek wilde gaan.

Het wordt steeds belangrijker om actiegericht, creatief en zelfredzaam, en dus meer ondernemend, te zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te kunnen gaan. Ondernemerschap is daarmee onlosmakelijk verbonden met het thema leiderschap en staat centraal in het project European Entrepreneurship Training Community dat Kenniscentrum Business Innovation en de opleiding Ondernemerschap & Retail Management samen met partners in Europa zijn begonnen.

In het kader van deze "European Entrepreneurship Training Community" zijn er een handboek en methode ontwikkeld, die docenten verder kan helpen bij het ontwikkelen van onderwijs ter bevordering van meer "ondernemendheid". Tijdens deze workshop gaan we in op deze methode en gaan we hiermee aan de slag om het onderwijs ondernemend te maken. 

Meer weten? Kom dan op donderdag 24 juni van 15:00 tot 17:00 uur naar de workshop over het ontwerpen van ondernemerschapsonderwijs. Deelname is gratis.