Hotel in de buurt  

Uitgerust de AMT Diagnose Challenge aangaan? Boek een overnachting bij Fletcher Hotel Waalwijk! De afstand van het hotel naar TAC Academy is circa 4 km, dat is ongeveer 10 minuten met de auto. 

Reserveren? Neem contact op met:

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk
Burgemeester van der Klokkenlaan 55, 5141 EG Waalwijk

www.fletcherhotelwaalwijk.nl

Contactgegevens
Tel: 0416 - 336 045
E-mail: 
info@fletcherhotelwaalwijk.nl


 

OOMT Loopbaancoaching

OOMT stimuleert de ontwikkeling van vakmensen en mobiliteitsbedrijven met producten en diensten. Deze producten en diensten helpen medewerkers en bedrijven met de veranderingen die de branche door gaat maken en al doormaakt. Dit doen zij niet door mee te betalen aan een opleiding of een training, maar door middel van bijvoorbeeld loopbaancoaching, helpen in te schatten of jouw bedrijf klaar is voor de toekomst, ondersteuning van leermeesters, gastheerschap of projecten gericht op de instroom van nieuwe medewerkers in de branche. Zo versterkt OOMT het vakmanschap in de branche.

Wil je nadere informatie of weten wat jouw mogelijkheden zijn, kijk op onze site www.oomt.nl  of neem contact op met een van onze loopbaancoaches: https://www.oomt.nl/project/loopbaancoaching/  
 

Diagnose doen = leren

In kleine groepen volg je acht verdiepende workshops in één dag over uiteenlopende diagnose-onderwerpen. Vandaag geleerd, morgen toepassen in je werkplaats! 
 

Samen weet je meer

Een storing los je samen sneller op. Leer van de expertise en specialisaties van collega-techneuten. Een waardevol kennisnetwerk, ook ná AMT Diagnose Challenge. 

 

Diagnose-experts

Leer van de workshops van de beste diagnose-experts uit de branche. Verdiepend, uitdagend én maak kennis met verschillende diagnosetools.