POM intervisie

 

Inhoud

Na de zomer 2020 start POM met een intervisiegroep voor en door leden. In de intervisiebijeenkomsten bespreken we praktijkcasussen van jullie op het gebied van omgevingsmanagement. Daarbij leert niet alleen de inbrenger, maar ook de rest van de deelnemers van deze casus.

Wil je deelnemen aan een intervisiegroep?

Is omgevingsmanagement ook jouw vak? Wil je je daar verder in ontwikkelen? Ben je iemand die leert van de ervaringen van jezelf en anderen? Is jouw antwoord op bovenstaande vragen “ja!”, aanmelden voor een intervisiegroep kan door op de aanmeldknop te klikken.

Wat?

Intervisie is een professionele uitwisseling tussen mensen die werkzaam zijn in hetzelfde vak. In een vaste groep op basis van gelijkwaardigheid, wat besproken is blijft binnen de groep. Geleid door een begeleider die niet inhoudelijk meedoet en volgens een gezamenlijk vastgestelde methodiek.

Wanneer?

9 september 2020 van 14 – 17 uur
16 oktober 2020 van 14 – 17 uur
27 november 2020 van 14 – 17 uur
15 januari 2021 van 14 – 17 uur
5 maart 2021 van 14 – 17 uur
16 april 2021 van 14 – 17 uur

Waar:

Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 2 Utrecht

Wie?

POM leden, 6-10 personen per groep

Wil je een intervisiegroep begeleiden?

Heb je ervaring met het begeleiden van intervisiegroepen of andere gespreksvormen? Wil je in ieder geval de eerste 6 keren de deelnemers op weg helpen? Kan je jouw kennis en ervaring overbrengen aan de andere groepsleden?

Aanmelden voor het (leren) begeleiden kan door te mailen naar info@platformomgevingsmanagement.nl

Voor vragen over Train de begeleider kun je contact opnemen met Ingrid Iding ingrid.iding@apom.nl of met Bert ter Avest op bert@teravest.org

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren