Food Safety Update 
 📽 LIVE Online Event

 

5 oktober 2021

 

Direct inschrijven >

 

 

 

 

 

Het jaarlijkse event over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van voedselveilig produceren. Van microbiologische risico’s, contaminanten, crisismanagement tot en met het voorkomen van recalls en fraude. Welke ontwikkelingen ziet NVWA? Waar worden de accenten gelegd in het toezicht? En hoe spelen producenten hierop in? Een live online seminar waar je veel kennis in korte tijd op kunt doen. Relevant en direct toepasbaar.

 

In het live event krijg je op je eigen werkplek of thuis de essentiële kennis over de ontwikkelingen van voedselveiligheid, die je nú nodig hebt. Je bent op de hoogte van de recalls, fraude en je weet hoe je deze toepast in de praktijk. 

 

 

Up-to-date in één dag


Verdiep je in korte tijd in belangrijke topics binnen ontwikkelingen, recalls en fraude omtrent  voedselveilig produceren. Experts nemen actueel, helder en praktijkgericht ontwikkelingen met je door.

Met veel netwerkmogelijkheden!


Zoals live video-interacties tussen deelnemers, chatfuncties, meerdere gelijktijdige virtuele rondetafelgesprekken en een Partnerplein voor interactie met onze kennispartners.

Op je gemak de online seminar terugkijken

De seminar kun je live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Na afloop is de seminar direct on demand beschikbaar en zijn alle onderdelen ook als webinars terug te kijken. 

Meer over de Food Safety Update >

 

Waarom inschrijven?

 

 Wordt in één dag weer helemaal op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, trends, nieuws en achtergronden omtrent Food Process.

 Ontmoet mede-professionals, ga het gesprek aan met onze kennispartners, stel vragen aan sprekers  en netwerk met andere bezoekers in de Rondetafelgesprekken.

 Je bent virtueel bij elkaar en niet fysiek (geen risico). Online events zijn nu relevant én toekomstbestendig. Met één klik neem je deel vanuit je eigen huis. 

 Na afloop direct on demand beschikbaar. De diverse onderdelen zijn ook apart terug te kijken.

 

 

 

Voor wie?

 

De Food Safety Update is interessant voor iedereen die op de hoogte wilt zijn van voedselveilig produceren. Denk hierbij aan professionals, zoals kwaliteitsmanagers, directies  en etc.

Bekijk het programma>

 

 

Reviews van De Week van VMT 2020:

 

''Een zeer goed alternatief voor een mooi evenement. Ook dit jaar weer goed opgezet met een ruim aanbod aan interessante sprekers!''

Interessante onderwerpen, erg gericht op de toekomst.

''Online week van VMT: Inspirerend, aanrader!''

''De Week van VMT gaf mij de mogelijkheid om efficiënt informatie in te winnen over relevante onderwerpen op mijn vakgebied en trends. Deskundige sprekers maakten deze informatie het kijken waard. Het is ook fijn om anoniem vragen te kunnen stellen, dat is bij een fysieke bijeenkomst lastiger''.

''Verschillende leuke lezingen kunnen volgen! Ook voor mij als student was het zeer interessant en heb ik mijn kennis kunnen vergroten''.

''Een leuke en informatieve week!''
 

 

​​​​

 

De Week van VMT:


Gemiddelde score: 3.8 uit 5

 Op basis van 29 beoordelingen