Food Process Update | Dinsdag 13 april 2021

De Food Process Update is een live online seminar over het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt en voedselveilig produceren. Hoe ontwikkel je nieuwe producten zonder dat er teveel moet veranderen aan het bestaande productieproces? Hoe test je innovaties testen op de productielijn, terwijl bestaande productie moet doordraaien? Hoe kan de productiemanager efficiënt, energiezuinig en voedselveilig tegelijk produceren, terwijl onderhoud up-to-date moet? Tijdens dit digitale online seminar vertellen productontwikkelaars, productiemanagers en kwaliteitsmanagers hoe zij elkaar kunnen versterken in dit samenspel.

Doelgroep: Technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager.

Klik hier voor meer informatie over de Food Process Update.

 

Food Law Update | Dinsdag 8 juni 2021

De Food Law Update is een live online seminar over de recente belangrijkste ontwikkelingen in levensmiddelenwetgeving en de jurisprudentie van bestaande regelgeving. Wat zijn de belangrijkste topics in etikettering en regelgeving in food? Waar legt het ministerie van VWS het komende jaar de accenten op? Wat gebeurt er op Europees niveau? Wat beweegt er op belangrijke onderwerpen zoals herkomstetikettering, het voedselkeuzelogo, novel foods, additieven en allergenenmanagement? Een live online seminar waar je veel kennis kunt opdoen in korte tijd. Relevant en direct toepasbaar.

Doelgroep: Foodprofessionals, o.a. directies en management van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, regulatory affairs, kwaliteitsmedewerkers, productontwikkelaars, beleidsmedewerkers, belangenbehartigers, rechtsprekende organen en raden, advocatenkantoren, toezichthouders en adviseurs.

Klik hier voor meer informatie over de Food Law Update. 

 

Food Safety Update | Dinsdag 5 oktober 2021

De Food Safety Update is een live online seminar over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van voedselveilig produceren. Van microbiologische risico’s tot contaminanten en van crisismanagement tot en met het voorkomen van recalls en fraude. Welke ontwikkelingen ziet NVWA en waar worden de accenten gelegd in het toezicht? Hoe spelen producenten hierop in en wat zegt de wetenschap? Een live online seminar waar je veel kennis kunt opdoen in korte tijd. Relevant en direct toepasbaar.

Doelgroep: Professionals, zoals kwaliteitsmanagers, directies en iedereen die met voedselveiligheid te maken heeft.

 

Food Future Update | Dinsdag 2 november 2021

De Food Future Update is een live online seminar over de toekomst van de productie van ons voedsel. Wat zijn de belangrijkste grote ontwikkelingen die de sector drijven? Waar zit de echte innovaties die zorgen voor betere, duurzamere, gezondere, veiligere, lekkere en geavanceerdere voedingsoplossingen? Voor de voedingsmiddelentechnologen, procestechnologen, voedingsdeskundigen en -wetenschappers in de foodsector die de toekomst van ons voedsel vormgeven. Een live online seminar waar je veel kennis kunt opdoen in korte tijd.

Doelgroep: Professionals, zoals productontwikkelaars, R&D, kwaliteitsmanagers en directies.

Klik hier voor meer informatie over de Food Future Update.