woensdag 6 oktober 2021

Aanmeldpagina
 

 

 

Het zijn turbulente tijden binnen het arbeidsrecht voor salarisprofessionals. Tijd om even bij te praten.

Tijdens de kennismiddag Arbeidsrecht in de Salarisadministratie op 6 oktober 2021 wordt u door de arbeidsrechtspecialisten van Marxman Advocaten meegenomen in de meest recente thema’s in het arbeidsrecht. Praktisch van insteek, actueel en interactief zijn de steekwoorden van deze dag.

Na deze kennismiddag heeft u een overzicht van de actualiteiten in het arbeidsrecht, bent u bijgepraat over de eerste effecten van de WAB (met name de i-grond) en de wet DBA en weet u wat er is gebeurd rondom de eerste vaststellingen van de NOW.

Daarnaast bouwt u een stevige basiskennis rond dossieropbouw op, krijgt u tips & tricks over ‘de zieke werknemer’ en kunt u natuurlijk uw eigen vragen stellen.

Zien wij u ook op 6 oktober 2021?

 

De toegevoegde waarde van deze kennisdag:

U bent op de hoogte van de gevolgen van alle actualiteiten in het Arbeidsrecht;

U weet wat er is gebeurd rondom de eerste vaststellingen m.b.t. de NOW;
U bent op de hoogte van alle aspecten die te maken hebben met dossieropbouw, de zieke werknemer en de ontwikkelingen rondom de WAB (i-grond) en de Wet DBA;
Er is voldoende ruimte voor interactie en vragen. Na deze dag dus geen verwarring of onduidelijkheden meer! 


Bent u een salarisprofessional en heeft u regelmatig te maken met de praktische kanten van het arbeidsrecht? Of wilt u hier meer over weten? Dan is dit dé kennismiddag voor u!


 

Schrijf u nu in voor Arbeidsrecht in de Salarisadministratie