Tarieven

 

  • Regulier tarief € 449,00
  • € 349 p.p. bij deelname vanaf 3 personen per organisatie 
    LET OP! Je profiteert van 100 euro vroegboekkorting als je je inschrijft voor 1 mei. Dat geldt ook bovenop de groepskorting!

Prijs is inclusief:

  • Twee dagen toegang tot alle on demand en live sessies
  • Deelname aan alle live workshops met de experts
  • Netwerk met andere professionals
  • Stel zelf jouw ideale kennismix samen
  • Verrijk je kennis, doe inspiratie op en netwerk met elkaar!l

Kom met je collega('s) en profiteer van een aantrekkelijke groepskorting a € 100,- per persoon! (vanaf 3 personen)

 


Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
 

Heb je vragen?

Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kan je contact opnemen met de klantenservice: inschrijven@vakmedianet.nl


Voorwaarden

Reguliere annuleringsvoorwaarden
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het congres kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je jezelf binnen twee weken voor aanvang af of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief te berekenen. Het betreffende college inhalen is niet mogelijk. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt je hier.

Actievoorwaarden
Speciale actievoorwaarden zijn niet geldig in combinatie met elkaar. Tevens kan niet met terugwerkende kracht beroep op worden gedaan. 

Organisatie
De landelijke VGWM dagen worden georganiseerd door ORnet, onderdeel van Vakmedianet B.V.