Stuur deze map (kosteloos) naar het volgende adres:

Voor de vooraf verplichte verificatie, dien je een beveiligde gescande kopie van je ID hieronder toe te voegen.

Zorg ervoor dat je ons een beveiligde versie toestuurt van je ID. Meer informatie hierover vind je via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

Wij verwelkomen je graag tijdens de online afstudeerceremonie op

vrijdag 25 juni van 13.00 - 14.30 uur. 
 

Je ontvangt hiervoor een Zoom-link. Deze Zoom link is uitsluitend bestemd voor jezelf (deel deze dus niet i.v.m. beperkt aantal deelnemers). Om familie en vrienden ook de mogelijkheid te bieden de ceremonie te volgen, zal de ceremonie ook te volgen zijn via livestream op ons YouTube kanaal. Hiervoor ontvang je nog een link die je wel met hen mag delen. De opname zal beschikbaar blijven voor diegenen die helaas niet aanwezig kunnen zijn. 

Maak met deze QR code een selfie en gebruik de virtuele baret of zet je eigen baret op.

De foto wordt automatisch ge-upload in onze gallery. Deze foto wordt gebruikt tijdens de ceremonie en om een compilatie voor onze alumni wand in de faculteit te maken. 

QR-code:     of klik hier voor de link.  

Caps and Gowns
Voor de online diploma-uitreiking bieden we een baret, toga en tassel gratis aan en daarom ontvangen we graag hieronder het adres waar we dit naartoe kunnen sturen. Aanmelders vóór zondag 6 juni zullen de bestelling zeker op tijd ontvangen voor de online ceremonie.

Stuur het pakketje naar: 

Opnames, foto’s en livestream
Omdat we graag goede herinneringen koesteren, zal de Faculteit der Rechtsgeleerdheid foto's, video's en een livestream maken die gebruikt worden voor sociale media, promotie etc. Door deel te nemen aan de afstudeerceremonie ga je hiermee akkoord. 

Je gegevens
Je informatie wordt alleen gebruikt door de organisatoren van dit online evenement. Je ontvangt de nodige e-mails met informatie over dit evenement. Verzamelde gegevens zullen verwijderd worden.

Zet de champagne maar koud, dan klinken we samen. 

We kijken ernaar uit!