We hopen u op 10 december in de Beurs van Berlage te mogen ontvangen. Maar u kunt er ook voor kiezen de hele dag online te volgen. Vul hieronder uw gegevens in en kies vervolgens voor live of online deelname.

LET OP: Als je deelnemer bent aan de PT-opleiding van de RINO-Groep, kan je eenmalig gratis deelnemen aan de Dag van de Psychotherapie. Kom je hiervoor in aanmerking vul dan onderaan het formulier de kortingscode in die je van de RINO hebt ontvangen. Heb je al eens kosteloos deelgenomen, dan betaal je het tarief voor aspirant-lid of geen lid in opleiding.

Vul hieronder registratienummer/gebruikersnaam in van uw dossier(s) in pe-online. Toegekende accreditatiepunten worden dan automatisch bijgeschreven.

PT-

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in ons privacyreglement

Na de datum van inschrijving geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen: binnen die termijn kunt u altijd kosteloos annuleren. Als de betaling al is voldaan, wordt het inschrijfgeld binnen twee weken gerestitueerd. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de nascholing worden alleen administratiekosten ad € 30,- in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 4 weken voor de nascholing bent u verplicht het gehele inschrijfgeld te betalen. Als moment van annulering geldt de datum waarop de schriftelijke annulering is verstuurd. Men kan zich zonder kosten altijd laten vervangen door een collega.

Bent u genoodzaakt te annuleren wegens corona-gerelateerde klachten, neemt u dan even contact met ons op.

€ 280,00
€ 250,00

Totaal: € 0,00

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren