Voor wie?
Voor alle medewerkers van Vakmedianet die zin hebben in het vieren van een klein feestje ter ere van ons nieuwe pand in Zeist. We begrijpen dat er ook collega's zullen zijn die jammer genoeg niet op een van de dagen in de openingsweek aanwezig kunnen zijn, laat dat ook zeker aan ons weten middels de aanmeldknop (hier kun je je ook afmelden). Niet getreurd, het VMF team gaat ook ná deze openingsweek zeker door met het organiseren van toffe borrels, BBQ's, workshops en andere leuke ervaringen. 

Datum
Je bent welkom op een van de volgende dagen: maandag 6 september, dinsdag 7 september, woensdag 8 september of donderdag 9 september op ons nieuwe kantoor in Zeist. 

Wat gaan we doen?
Allereerst gaan we natuurlijk vieren dat VMN is gevestigd in een nieuw kantoor. Maar hoe gezellig is het om al jouw (nieuwe) collega's weer te zien? Dit doen we natuurlijk onder het genot van een lekkere lunch, muziek, rondleidingen en gezelligheid.

Aanmelden
Je kunt je aan- of afmelden (dat laatste liever niet natuurlijk) door te klikken op de button hieronder. We zullen je in de komende weken op de hoogte houden van ontwikkelingen en daarnaast zullen we jullie een paar dagen voor de openingsweek een mail toesturen met meer informatie. 

Dieetwens of allergie?
Geen probleem, wij houden hier graag rekening mee. Je kunt je dieetwens of allergie via het aanmeldformulier aan ons doorgeven? Ben je het vergeten? Dan kun je in je bevestigingsmail klikken op 'Je kunt hier je aanmelding voor Openingsfeest Vakmedianet bekijken'.
 

Contact

Heb je vragen? Neem dan direct contact op met iemand van het VMF-team, klik hier of stuur een mailtje naar vmf@vakmedianet.nl