Welkom

Namens het Freudenthal Instituut (Universiteit Utrecht) en C3 heten we je van harte welkom op de online omgeving van de Woudschoten Chemie Conferentie, dé conferentie voor docenten en toa’s in het scheikundeonderwijs in Nederland.

We zijn zeer verheugd dat elk jaar ruim 350 scheikundedocenten en toa’s uit het hele land hieraan deelnemen. De organisatie van alweer de 31e editie toont aan dat het een onmisbare ontmoetingsplek is voor iedereen met hart voor het scheikundeonderwijs. Dat is en blijft in beweging inzake vakinhoud, didactiek en de introductie van andere onderwijsvormen en nieuwe thema’s zoals circulaire chemie, klimaat, voeding en gezondheid.

De organisatie van de conferentie is vanaf 2021 in handen van C3 en het Freudenthal Instituut. Beide organisaties willen hiermee het netwerk van scheikundedocenten verstevigen, uitbreiden en ondersteunen met adequate en toekomstbestendige middelen zodat Nederlandse scholieren verzekerd blijven van goed scheikundeonderwijs.

We hopen u op 4, 5 en 6 november 2021 te mogen verwelkomen bij de 31e editie van de Woudschoten Chemie Conferentie. Graag tot dan!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren