Inschrijven

Welkom bij het inschrijfformulier voor de Woudschoten Chemie Conferentie. 

Rekening houdend met het coronavirus, wordt de conferentie in 2021 anders ingericht dan gebruikelijk. Deelnemers hebben de keuze uit drie groepen:

Groep 1 Donderdagavond 4 november & vrijdagochtend 5 november

Groep 2 De gehele vrijdag 5 november

Groep 3 Vrijdagmiddag 5 november & zaterdagochtend 6 november

Alle groepen hebben vrijwel hetzelfde inhoudelijke programma. Bekijk het programma via het menu bovenaan de pagina.

Beeldmateriaal

Ik ga akkoord dat er tijdens de conferentie beeldmateriaal (foto, film) gemaakt wordt waar ik op kan staan. Het materiaal wordt gebruikt voor promotie en verslaglegging van de Woudschoten Chemie Conferentie. 

Programmakeuze

Geef aan in welke rol je deelneemt, kies daarna een groep voor deelname en daarna verschijnt het keuzemenu voor de werkgroepen, masterclasses en lezingen.

De keynote op vrijdagmiddag kan iedereen volgen: thuis via een stream of live in het conferentiecentrum.

Op donderdagavond is er een maximum van 55 kamers beschikbaar in het hotel van het conferentiecentrum. Bij overschrijding van het maximum krijgen deze deelnemers een hotelkamer in een nabijgelegen hotel toegewezen. Je wordt hierover vooraf per mail geïnformeerd. Wij zorgen voor vervoer van en naar het hotel.

Van 9:00 - 13:00 uur vindt het Docent-in-opleiding-programma plaats. 

Certificaat 

Wij bieden de mogelijkheid om na deelname een nascholingscertificaat op naam te ontvangen. Deze kan na afloop opgehaald worden aan de conferentiebalie.

Dieetwensen

Betaling en registratie

Bij deze registatie betaal je gelijk voor conferentiedeelname (inclusief koffie en thee). Hiervoor ontvang je gelijk de factuur in de mail. De kosten voor maaltijden (en overnachting) betaal je bij aankomst aan de balie van het conferentiecentrum. Hiervoor een ontvang je na afloop van de conferentie de factuur in de mail.

De kosten zijn €70,00 voor conferentiedeelname. Voor docenten in opleiding worden geen kosten in rekening gebracht voor maaltijden. Je ontvangt lunch en diner op vrijdag.

De kosten zijn €200,00 voor conferentiedeelname en €149,50 voor maaltijden (3-gangen diner donderdag, ontbijt en lunchpakket vrijdag) en overnachting.

De kosten zijn €150,00 voor conferentiedeelname en €149,50 voor maaltijden (3-gangen diner donderdag, ontbijt en lunchpakket vrijdag) en overnachting.

De kosten zijn €200,00 voor conferentiedeelname en €53,00 voor maaltijden (3-gangen diner donderdag en lunchpakket vrijdag)

De kosten zijn €150.00 voor conferentiedeelname en €53,00 voor maaltijden (3-gangen diner donderdag en lunchpakket vrijdag)

De kosten zijn €235,00 voor conferentiedeelname en €171,00 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag en ontbijt, lunchpakket zaterdag) en overnachting

De kosten zijn €185,00 voor conferentiedeelname en €171,00 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag en ontbijt, lunchpakket zaterdag) en overnachting

De kosten zijn €235,00 voor conferentiedeelname en €74,50 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag en lunchpakket zaterdag)

De kosten zijn €185,00 voor conferentiedeelname en €74,50 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag en lunchpakket zaterdag)

De kosten zijn €260,00 voor conferentiedeelname en €56,00 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag)

De kosten zijn €210,00 voor conferentiedeelname en €56,00 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag)

De kosten zijn €150,00 voor conferentiedeelname en €187,00 voor maaltijden (3-gangen diner donderdag en ontbijt, lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag) en overnachting

De kosten zijn €185,00 voor conferentiedeelname en €171,00 voor maaltijden (lunchbuffet, 3-gangen diner vrijdag en ontbijt, lunchpakket zaterdag) en overnachting

Totaal: € 0,00

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren