Challenge Tech for Inclusion 2021: Laat je inspireren!

Iedereen is nodig op een inclusieve arbeidsmarkt. Die ambitie van het nieuwe kabinet komt dichterbij door de kansen te benutten die technologie biedt voor mensen met een beperking.

De Coalitie voor Technologie en Inclusie (CTI) waaronder SZW en UWV, lanceerde in 2021 een challenge: kom met innovatieve ideeën om technologie in te zetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. De 8 winnaars zijn inmiddels bekend (klik hier) en zullen op vrijdag 21 januari 2022 van 9.30u tot 11.00u hun plannen presenteren! Dan vindt namelijk de feestelijke online kick-off van de Challenge plaats.

Carola Schouten (Minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) en Guus van Weelden (lid Raad van Bestuur UWV) nodigen u allen uit voor de feestelijke kick-off!

In het webinar presenteren de 8 teams hoe zij aan de slag gaan met de technologie om de kansen voor inclusieve arbeidsparticipatie te vergroten. De pilots worden in samenwerking uitgevoerd door werkgevers, technologie-ontwikkelaars, mensen met een arbeidsbeperking en hun ondersteuners. De pilots richten zich op diverse gebruikers en beperkingen; psychosociaal, spraak/taal, auditief, visueel, motorisch, en/of cognitief.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren