De Architect organiseert een projectbezoek naar Little C op: 

17 mei 2022 van 14:30 uur tot 17:00 uur

Wat maakt Little C zo bijzonder:

De dynamiek van een metropool is in Little C altijd ‘just around the block’. Zullen we vandaag beginnen met een brunch in Het Park bij de Euromast en daarna doorwandelen naar het Museumpark, de Veerhaven of de Nieuwe Binnenweg? Het is allemaal om de hoek.

Stap je werkplek uit en geniet van de prettige sfeer in Little C. Onderweg naar je werk bestel je een latte macchiato en een sandwich bij Kula die je op een van de groene pleintjes nuttigt. En heb je ’s avonds geen zin om te koken, dan wandel je even binnen bij Old Scuola voor excellent pizza and more.

Wonen en werken in Little C geeft een bijzondere combinatie van dynamiek en rust. Op de pleintjes spelen kinderen onder de bomen, op een ander plein genieten mensen op het terras. Overal voel je de prettige rust van het vele groen, de mooie verhoudingen en natuurlijke materialen.

“Little C is meer dan een loft of kantoor aan de rand van Rotterdam. Het is kiezen voor een unieke sfeer en leefomgeving. De fijnmazigheid, de samenwerking tussen begroeiing en bebouwing in het straatbeeld; alles is in het werk gesteld om de menselijke maat en een gevoel van verbinding te creëren”, Cor Geluk – Landschapsarchitect.

Details Matter
Stalen loopbruggen, balkons, trappen en hekwerk. Maar ook de keuze voor stoere materialen en grote raampartijen met robuuste raamlijsten. Samen zijn ze beeldbepalend en creëren ze het ultieme loftgevoel in Little C. De kantoorruimte is zowel van buiten als van binnen een visitekaartje voor je bedrijf.

Het verschil tussen goed en perfect zit in de details. Daarom is in Little C over elk aspect goed nagedacht. Van betonnen muren tot zwarte stopcontacten en van zwarte of koperkleurige kranen tot smeedijzeren balkonhekken. Little C maakt gebruik van al deze stijlelementen en heeft ze tot in de perfectie doorgevoerd. Met behoud van de ongepolijste sfeer en (schijnbaar) onafgewerkte materialen, gecombineerd met de techniek en mogelijkheden van nu. Dat samen geeft de buurt een heel eigen sfeer die volop inspireert als je er rond loopt.

Inschrijven
Schrijf je hier in voor het projectbezoek op 17 mei aanstaande van 14:30 tot 17:00 uur.


Is het volgende projectbezoek bij jou op locatie?
Breng het project/product waar je het meest trots op bent onder de aandacht bij architecten. Graag horen we van jou waarom het project zo bijzonder is en waarom architecten dit moeten beleven.