Bert van Breugel

Architect/ Partner bij inbo

ir. Bert van Breugel (1967) werkt sinds 1999 bij Inbo. In 2003 trad hij toe tot de partnergroep en van 2009 tot 2021 was Bert voorzitter van het bestuur van Inbo. Als bevlogen architect en professional heeft Bert altijd de dagelijkse leiding van Inbo gecombineerd met de dagelijkse praktijk. In 2019 startte hij met een energiek team van ontwerpers Inbo Studio Rotterdam vanuit Het Industriegebouw Rotterdam. Met ambitieuze opdrachtgevers en met betrokken bewoners en gebruikers werkt Bert met zijn team aan ‘buurten voor iedereen’.  Bert’s projecten worden regelmatig gepubliceerd in (vak)media en hij treedt vaak op als gastspreker of -docent (TU Delft, NRP Academie, Academie van Bouwkunst, Neprom MCCO).

Andreas Ververis

Key Accountmanager binnen Reynaers Aluminium B.V.

In de ruim 23 jaar dat ik werkzaam ben heb ik gewerkt bij diverse aannemers, de gevelbouwer van Little C (Hermeta) en sinds vorig jaar bij Reynaers Aluminium. 
Met passie samenwerken aan bouwprojecten, daar word ik enthousiast van. De gevel heeft hier een belangrijke bijdrage in. Het is de schil van het gebouw, het zorgt voor veiligheid, warmte en comfort. Voor ontwerpers is de buitenschil de handtekening die zij achterlaten in het landschap. Voor bouwers is de gevel het kantelpunt op de planning van ruwbouw naar afbouw. Altijd op het kritieke pad, en daar hebben wij een belangrijke rol in te vervullen. Een strategische bijdrage leveren aan gevelbouwers en bouwers, in techniek en samenwerking.