Welkom bij de laatste online ronde van docentenprofessionalisering hbo-V! 

De hbo-Verpleegkunde heeft vijf inhoudelijke speerpunten geformuleerd waarmee de opleiding hbo-Verpleegkunde Rotterdam zich wil profileren.  Deze speerpunten zijn belangrijk om Rotterdamse hbo-Verpleegkundigen kwalitatief goed toe te rusten en voor te bereiden op een toekomst in de zorg.  Ze zijn gekozen vanwege de grootstedelijke omgeving waarin we studenten opleiden. In deze omgeving is meer evidence based en patiëntgericht werken nodig en kan innovatie een belangrijke bijdrage leveren aan zelfstandigheid van de zorgvrager en uitvoerbaarheid van de zorg. De speerpunten zijn: diversiteit, klinisch redeneren, zelfmanagement, zorgtechnologie en internationalisering.


Op 21 april gaan we met elkaar in gesprek over bijna alle speerpunten. Alle collega's  van de vakgroep klinisch redeneren zijn helaas verhinderd deze keer, maar zij beloven een nog gloedvollere workshop in volgend schooljaar! Zoals gebruikelijk zal het MT ons, voorafgaand aan de professionalisering, weer deelgenoot maken van de laatste ontwikkelingen in de hbo-V. Klik hier als je het volledige programma van de ochtend wil zien. 

Tijdens deze ochtend kies je twee workshops uit die je wilt volgen en sluiten we af met een casusbespreking waarin de samenhang tussen de speerpunten centraal staat. Lees de beschrijvingen en maak je keuze. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de eerste ronde en op deze link voor de tweede. Inschrijven kan tot maandag 18 april 23.59 uur. 

Je kan je hier aanmelden of door op aanmelden te klikken op deze website. 

De gehele bijeenkomst zal online verzorgd worden in MS Teams. Hoe dat geregeld is vind je bij locatie of klik op deze link.


Wij kijken uit naar jullie komst en input.

Tot dan!