Samen feesten 

Pensioen in Nederland bestaat 100 jaar. Dat vieren APG en ABP samen op donderdag 29 september in het Inspyrium in Cuijk. 

Sta samen met je collega's de hele avond op de dansvloer of zit lekker onderuit met een hapje en een drankje op het dakterras. Natuurlijk ontbreekt ook de APG huisband Durf! niet. Zo zijn er nog veel meer optredens, kun je zelf muziek aanvragen en vind je overal wat te eten en drinken.

Iedereen die bij ABP en APG werkt is welkom. Of je nu een vast of tijdelijk contract hebt, ingehuurd bent, stage loopt, of hier namens een leverancier dagelijks in onze kantoren werkt. Samen vieren wij 100 jaar pensioen in Nederland.

Op deze site vind je alle informatie over het feest. Het vervoer, het programma en de laatste nieuwtjes. En hier reserveer je ook jouw ticket! Doe dat nu al, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

* Tijdens het feest worden er foto's en een video gemaakt zodat iedereen kan nagenieten van het feest. We delen deze foto's niet extern, ze zijn alleen voor ons zelf in te zien.
Mocht je absoluut niet op de foto willen, geef de fotograaf dan vooraf even een seintje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren