Algemene vragen
 

 1. Ik heb me aangemeld, maar moet me helaas weer afmelden. Of ik wil toch nog veranderen van vervoer. Bij wie kan ik dat doorgeven?
  Dat kun je zelf aangeven. Er zit een link in de bevestigingsmail waarmee je uitkomt bij het tabblad Aanmelden. Je krijgt een nieuwe bevestigingsmail van de gewijzigde keuze.
   
 2. Hoe is het eten geregeld? Houden jullie rekening met speciale wensen?
  Tijdens het feest wordt op verschillende plekken eten aangeboden. Er zijn natuurlijk vegetarische en vegan varianten. En er zijn mogelijkheden voor glutenvrij of halal eten. Let daarvoor op de menuborden of vraag de medewerkers bij de foodpoints.
   
 3. Is er al iets bekend over het programma?
  Er zijn meerdere podia met veel verschillende optredens. Laat je verrassen, er is echt voor iedereen iets leuks bij. Op het feest zelf vind je een plattegrond met daarop ook het programma per feestruimte.
   
 4. Waar laat ik mijn spullen?
  We verwachten dat een groot deel van de collega's direct vanuit thuis naar de feestlocatie komt. Neem zo min mogelijk persoonlijke spullen mee, voor alles wordt gezorgd. Op de locatie is een grote bewaakte garderobe waar je je spullen kunt afgeven.
  Let op: laat niets in de bus achter! Want je rijdt niet met dezelfde bus heen en terug.
   
 5. Mag ik een introducé meenemen naar het feest?
  Nee, dat kan niet. Het feest is alleen voor collega's van ABP en APG.
   

 

Vragen over vervoer

 1. Waar en hoe laat vertrekken de bussen?
  De exacte vertrektijden en details over de opstapplaatsen van de bussen maken we nog bekend. Dat hangt mede af van het aantal aanmeldingen per locatie. 
   
 2. Hoe kom ik bij de opstapplaatsen?
  Je kunt je NS Businesskaart gebruiken om met het openbaar vervoer naar een van de opstapplaatsen te reizen. Woon je vlakbij een van de opstapplaatsen? Spring dan op de fiets, laat je afzetten of kom een stukje met de auto en parkeer bij de opstapplaats. 
   
 3. Ik wil me graag al inschrijven, maar weet nog niet zeker vanaf welke opstapplaats. Hoe los ik dat op?
  Je reiskeuze is later nog aan te passen. Weet je nog niet zeker hoe je naar Cuijk reist, maar weet je wel al zeker dat je dit feeest niet wilt missen? Meld je dan alvast aan en kies dan nu de reisoptie die voor jou het meest waarschijnlijk is. In de bevestigingsmail zit een link waarmee je je vervoerskeuze altijd nog kunt veranderen. Het is voor de organisatie fijn om nu al een beeld van het aantal aanmeldingen te krijgen. Dank voor je medewerking.
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren