Inmiddels bestaat het Maastricht UMC+ Comprehensive Cancer Center (MCCC) alweer ruim een jaar. Het MCCC bestaat uit de oncologische zorg van MUMC+ en GROW Oncology (onderzoeksschool Universiteit Maastricht). Het MCCC is een van de drie Comprehensive Cancer Centra van Nederland en het eerste UMC in Nederland met de officiële erkenning als Comprehensive Cancer Center door de Organisatie van Europese Kankerinstituten (OECI).

SAVE THE DATE
Nu de omstandigheden het weer toelaten, is het hoog tijd om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Weet jij al wat het MCCC precies inhoudt en wat het zo uniek maakt? Ben je benieuwd hoe oncologische, persoonsgerichte zorg, wetenschappelijk onderzoek dat direct leidt tot verbeteringen in de zorg, en onderwijs op excellent niveau gecombineerd worden? Reserveer dan alvast 23 september 2022 van 12.30 – 16.30 in je agenda. In september zullen wij namelijk ons MCCC bij Van der Valk te Maastricht presenteren.

PROGRAMMA
Wellicht heb je de motto’s ‘leven met functiebehoud’ en ‘de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij huis’ weleens voorbij zien komen. Graag lichten wij deze door middel van een aantal presentaties toe. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar wie jij bent en hoe jij een verschil maakt binnen ons MCCC. Daartoe hebben we een interactief gedeelte in het programma opgenomen. Hier vind je het programma.