Seminar 'Besluiten nemen in een veranderende wereld'

 

Hoe neem je goede besluiten?

We leven in roerige tijden. Het maken van de juiste beslissingen is nu belangrijker dan ooit. act Fort Advocaten nodigt jou uit voor een seminar dat draait om besluitvorming.

Deskundige sprekers

Wat doet het nemen van echt moeilijke beslissingen met je, en hoe kijk je daar achteraf op terug? Wat beïnvloedt onbewust het nemen van besluiten?

Drie sprekers zullen vanuit theorie en praktijk hun licht op dit onderwerp laten schijnen.

  • Prof. Jan Adriaanse, hoogleraar turnaround management, deelt zijn ervaring met besluitvorming in turn around trajecten;
  • Marilieke Engbers, universitair docent en consultant, benadert het onderwerp vanuit de sociaalpsychologische/communicatieve kant. Marilieke is tevens auteur van het boek 'Onder commissarissen - het ongezegde in de boardroom';
  • Ramses Jedeloo, ondernemer, doet zijn verhaal vanuit de praktijk. Doel van het seminar is om jou in staat te stellen te stellen tot betere beslissingen te komen - als beslisser, of als adviseur.

Waar en wanneer

Het seminar vindt plaats op donderdag 29 september van 15.00-18.30 uur in de Blauwe Sterrenzaal van ARTIS in Amsterdam. 

Meld je nu aan

Registreer je voor het seminar via onderstaande aanmeldknop. Wacht niet te lang, want er zijn slechts 70 plaatsen beschikbaar.

Programma en route

Het programma vindt u onder het kopje 'Programma' in het menu. Onder de tab 'Locatie' vindt u de routebeschrijving. Bij ARTIS is voldoende parkeergelegenheid.

Graag tot ziens op 29 september!

Derk van Geel en Albert Jan Nederhoed
act Fort Advocaten

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren