Voorwoord

Beste collega, 

De afgelopen jaren hebben de OverEINDse dagen plaatsgevonden in Zuid-Europa of Scandinavië en dit jaar is de keuze gevallen op een idyllische stad dichter bij huis: Lille of Rijsel gelegen in Noord-Frankrijk. 

Als organisatie vinden we het heel belangrijk dat iedereen de scholing van begin tot eind kan meemaken en hanteren we het adagium: Samen uit, samen thuis. 

De OverEINDse dagen zijn al ruim 20 jaar een begrip voor intercollegiale nascholing in de regio Eindhoven voor de 1e en 2e lijn. Elke ochtend worden er workshops gegeven door een huisarts aangevuld met 2 specialisten waar het gaat over kennisoverdracht maar met name het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking. 

De middagen worden gevuld met sportieve en culturele activiteiten zodat je in korte tijd op een zeer prettige manier in contact kunt komen met vele collega's uit de buurt. 

We doen ons best het culinaire niveau van Napels te verslaan maar ik denk dat dat niet een erg moeilijke opgave gaat worden....

Schrijf allemaal zo snel mogelijk in voor een inspirerende nascholing en ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten in Lille, 12-15 april 2023! Vul op dit formulier in of je meegaat of niet. 

Met OverEINDse groeten, Ralf Bollen, voorzitter