Online Netwerkbijeenkomst rond afstuderen opleiding Chemische Technologie

 

Op maandag 21 november organiseert Student in bedrijf samen met de opleiding Chemische Technologie een online netwerkbijeenkomst rond de vierdejaars stage voor bedrijven en studenten. Deze bijeenkomst biedt u de kans uw bedrijf te presenteren aan een groep enthousiaste studenten Chemische Technologie. De vierdejaars zoeken voor de periode februari - juli 2023 een uitdagende stageopdracht en komen graag in contact met u. Ook zullen er enkele tweede- en derdejaarsstudenten aanwezig zijn die zich alvast willen oriënteren op het werkveld.

Tijdens 3 speeddaterondes komt u in contact met een groepje studenten (3 - 8 studenten per ronde) waaraan u uw bedrijf presenteert en waarmee u daarna in gesprek zult gaan.

De bijeenkomst vindt online plaats en elk programmaonderdeel wordt als een vergadering in Microsoft Teams ingepland. Middels een link naar de meeting kunt u zo eenvoudig deelnemen aan elke ronde.


Programma
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en 3 speeddaterondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

 

Opening:                          10.00 - 10.15 uur

Speeddate ronde #1          10.15 - 10.45 uur

Speeddate ronde #2          10.50 - 11.20 uur

Speeddate ronde #3          11.25 - 11.55 uur

 

Onder "Opzet Netwerkbijeenkomst" in het linker menu leest u meer over het programma en wat er van u wordt verwacht.

 

Inschrijven kan t/m maandag 17 oktober via "Aanmelden" in het linker menu.  Deelname is gratis; er is echter een limiet aan het aantal deelnemende bedrijven. Dus meld u snel aan en hopelijk zien we u op 21 november!