Welkom


Op maandag 21 november is het zover: dan vindt de online netwerkbijeenkomst rond de vierdejaars stage plaats!

Ben je op zoek naar een (vierdejaars)stage opdracht per februari 2023? Of ben je een tweede-/derdejaars student en wil je je alvast oriënteren op het beroepenveld? Dan krijg je nu de mogelijkheid om kennis te maken met voor jou relevante bedrijven! Want speciaal voor jou zijn er bedrijven geselecteerd die zich graag aan jou presenteren. 

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor studenten van de opleiding Chemische Technologie dus de bedrijven zijn hierop geselecteerd en daardoor allemaal relevant voor jou.

Door middel van online speeddate rondes kun je in contact komen met deze bedrijven. Je kiest zelf welke bedrijven je (beter) wilt leren kennen en waarmee je in gesprek wilt. Per ronde worden 3 - 8 studenten aan een bedrijf gekoppeld. Je krijgt eerst meer informatie over het bedrijf en de stagemogelijkheden. Daarna kun je vragen stellen aan de medewerker(s) van het bedrijf. 

Het gehele programma vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Programma 
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en 3 speeddate rondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

Gezamenlijke opening         10.00 - 10.15 uur                    

Speeddate ronde #1           10.15 - 10.45 uur   
Speeddate ronde #2           10.50 - 11.20 uur
Speeddate ronde #3           11.25 - 11.55 uur   

 

Tips 
Bereid je goed voor op de gesprekken: bekijk de website van het bedrijf, bedenk wat je wilt weten en vragen, geef je interesses aan etc. 

En zorg ook alvast voor een goed cv en een aantrekkelijke LinkedIn pagina. Kijk hiervoor op de website: Presenteer jezelf - RDM Centre of Expertise (rdmcoe.nl)


Kies je bedrijf 
Per ronde geef je aan met welk bedrijf je in gesprek wilt. Oriënteer je dus eerst goed op de bedrijven (door hun website te bekijken). Is het maximum aantal studenten (8p) per ronde al bereikt, dan dien je te kiezen voor een ander bedrijf.

Iedereen is welkom! Er is echter een limiet aan het aantal aanmeldingen waarbij de vierde- en vijfdejaars studenten voorrang krijgen. Dus zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!

Aanmelden kan t/m 9 november (via "Aanmelden" in het linker menu).

 

Succes en we zien je graag 21 november online!