Tromgeroffel… We begrijpen dat je na de ‘save the date’ van vorige week enorm nieuwsgierig, en misschien wel enthousiast bent geworden. Daarom laten we je niet langer in spanning en vertellen we je gauw de rest van de informatie via deze uitnodiging.

 

Tijdvakken
Onze locatie is misschien wel de tofste locatie die je ooit hebt gezien. Oké, misschien overdrijven we, maar dit is zeker een locatie én feestje dat je niet wilt missen! Om te zorgen dat iedereen gezellig met elkaar kan kletsen zonder dat de elleboog van je buurman in je cocktail hangt, moeten we gebruik maken van tijdvakken. Op die manier kan jij zelfs nog je beste dansmoves laten zien. En wie wil dat nou niet? Oké, daar komen ze:

Tijdvak 1 16.00 uur - 18.30 uur

Tijdvak 2 18.30 uur - 21.00 uur

 

Locatie
En dan de locatie: die willen we natuurlijk zo lang mogelijk geheim houden, maar een klein tipje van de sluier geven we je graag! Het feestje wordt namelijk gehouden in een ‘Hidden Bar’. Geen paniek! Op 2 november weten we heus wel waar de bar is. ;-)

De ‘Hidden Bar’ is in het centrum van Zwolle en voor de toegang heb je een code nodig. Houd je mail voor 2 november goed in de gaten, dan krijg je van ons de unieke code om toegang te krijgen tot de locatie waar we samen proosten op 15 jaar Beeldprikkels!

Nog enthousiaster geworden? Dat begrijpen we! Wij ook. Geef je snel op voor één van de tijdvakken en dan zien we je op 2 november!

 

See ya! 

Beeldprikkels

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren