Dé software voor een geslaagd event

Organiseer jouw evenementen van A tot Z

Wil je dat tijdens jouw evenement alles klopt? Dan zitten we op dezelfde golflengte. Wij helpen je met onze software voor eventregistratie, -communicatie en -administratie. Met een soepele en professionele event-check-in, een online eventplatform én slimme software voor het streamen van evenementen. Voor het hoogste bereik en het meeste effect.

Jij zit aan de knoppen – en wij staan achter je. Samen zorgen we voor de perfecte energie.

Onze producten

Event Website maken
EVENT WEBSITE BUILDER

Bouw zelf je website

Wil je óók zelf aan de knoppen van je eventwebsite zitten? Met de Event Website Builder lanceer je in no-time een gepersonaliseerde website. Met alles erop en eraan – van registratieformulier tot programma en sprekersinfo - zónder dat je je hoeft te verdiepen in de techniek. Zodat jij helemaal kunt focussen op een onvergetelijk event. 

EVENT REGISTRATIE

Organiseer je evenementen moeiteloos

Met onze Event Management kan het. Deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie verlopen probleemloos en precies zoals jij wilt. Intussen ben jij zelf – met jouw energie en expertise – het magische element van jouw event. Wij zorgen voor alle tools en ondersteuning en jij maakt het tot een groot succes. Keer op keer. 

Event Management dashboard aanmelder.nl
Event Check-In
EVENT CHECK-IN

Heet je bezoekers professioneel en hartelijk welkom

Jouw evenement kan beginnen en je weet precies wie er allemaal komen. Want met Event Check-in heb je alle belangrijke data over je bezoekers al binnen én zorg je voor een soepele instroom: bij de ingang scan je de persoonlijke QR-code van elke deelnemer en de gepersonaliseerde badge rolt direct uit de printer. Dus nooit meer wachtrijen en een persoonlijke connectie met elke deelnemer.  

EVENT STREAMING

Voor een live publiek

Wil je een maximaal bereik? Met Event Streaming maak je dynamische beelden waarmee iedereen jouw evenement moeiteloos kan volgen. Slimme AI monteert de opnames automatisch, past de invalshoeken aan en zorgt dat de slides van presentaties in de stream terechtkomen.

Event Steaming option 2
Event Platform
EVENT PLATFORM

Organiseer ook grootschalige online events

Wil je met jouw hybride of online events net zo’n onvergetelijke indruk maken? Met Event Platform heb je de ideale online omgeving voor jouw evenement in huis. Iedereen kan net zo makkelijk meedoen, met elke sessie, waar ook ter wereld. Grenzen? Opgelost.  

Even sparren?

Kunnen wij je helpen bij de organisatie van jouw evenement? We denken graag met je mee. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.