AOM 11 november 2022

 

Thema

Arbeidsrecht in de Zorg

 

Het programma

Op 11 november a.s. vindt de derde AOM plaats. Inge de laat en Merel Goldschmidt bespreken de volgende onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht in de zorg; het Internationaal Zorg Akkoord, de Governance Code Zorg 2022, het Wetsvoorstel integere bedrijfsvoering zorgaanbieders, het initiatiefwetsvoorstel Wijziging van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg in verband met de invloed van zorgverleners en de Wet Normering Topinkomens. Daarnaast behandelen zij relevante jurisprudentie en actualiteiten.

Na afloop van de bijeenkomst bent u weer op de hoogte van de laatste stand van zaken in het arbeidsrecht. Uiteraard is er weer ruimschoots gelegenheid voor vragen en debat.

 

Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Online &  Roeterseilandcampus - gebouw B

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

De lezing wordt hybride georganiseerd. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 11 november om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren