11 november 2022

 

Arbeid, Onderneming & Medezeggenschap


      Arbeidsrecht in de zorg

 

Sprekers

Mr. I. (Inge) de Laat

Mr. M. (Merel) Goldschmidt

 

Op 11 november a.s vindt de derde AOM plaats. Inge de laat en Merel Goldschmidt bespreken de volgende onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht in de zorg; het Internationaal Zorg Akkoord, de Governance Code Zorg 2022, het Wetsvoorstel integere bedrijfsvoering zorgaanbieders, het initiatiefwetsvoorstel Wijziging van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg in verband met de invloed van zorgverleners en de Wet Normering Topinkomens. Daarnaast behandelen zij relevante jurisprudentie en actualiteiten

Na afloop van de bijeenkomst bent u weer op de hoogte van de laatste stand van zaken in het arbeidsrecht. Uiteraard is er weer ruimschoots gelegenheid voor vragen en debat.

 

Datum 11 november 2022 | Tijd 09:15 - 11:30

Locatie Roeterseilandcampus - gebouw B | online

Ruimte REC B1.03 | Hybrid Learning Theatre

De lezing wordt hybride georganiseerd. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar. We reserveren een plek voor de eerste 20 deelnemers die in het aanmeldformulier aangeven de bijeenkomst op locatie te willen bijwonen. Alle andere deelnemers kunnen de bijeenkomst via een Zoomverbinding volgen. Deelnemers ontvangen een uur voorafgaand aan de bijeenkomst, dus vrijdag 11 november om 08.00 uur, een link waarmee de bijeenkomst via Zoom kan worden bijgewoond. Na afloop van de bijeenkomst wordt u gevraagd enkele vragen te beantwoorden. Dit is nodig om PO-punten toe te kennen. 

 

Aanmelden?

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de link onderaan deze uitnodiging te klikken. U komt dan in het aanmeldformulier van aanmelder.nl terecht. Ook de bevestiging van uw aanmelding, de factuur en het certificaat worden via aanmelder verstuurd. De prijs voor de bijeenkomst bedraagt €150,- en levert 2 PO-punten op. U kunt zo voor een relatief gunstig bedrag met tien bijeenkomsten al uw jaarlijkse NOvA-punten behalen.

 

Afmelden?

Indien u bent aangemeld, maar verhinderd blijkt, kunt u zich afmelden tot 08.00 uur op de dag van de bijeenkomst via pao-arbeidsrecht@uva.nl met in het onderwerp: "afmelden AOM-bijeenkomst 11 november 2022". Na 08.00 uur kan uw deelname niet meer geannuleerd worden! 

 

Overzicht bijeenkomsten 2022-2023

We hebben de zomer gebruikt om de website aan te passen. De bijeenkomsten staan in een schema en waar spreker en/of onderwerp al bekend is, is dat al zichtbaar: AOM (Arbeid, Onderneming & Medezeggenschap) - AIAS-HSI - Universiteit van Amsterdam (uva.nl)

 

Uitschrijven mailinglijst?

Wilt u niet langer emails ontvangen met betrekking tot de AOM-bijeenkomsten? Stuur dan een email naar pao-arbeidsrecht@uva.nl met in het onderwerp 'uitschrijven mailinglijst AOM'.

 

Programma

09.15 uur Presentatie Inge de Laat
10.15 uur Koffiepauze
10.30 uur Presentatie Merel Goldschmidt
11.30 uur Afsluiting bijeenkomst
 

Bijeenkomst 111 staat gepland voor vrijdag 9 December 2022. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren